VANLIGA FRÅGOR

VANLIGA FRÅGOR

För att du ska vara så förberedd som möjligt inför din bokning hos oss har vi nedan listat de mest vanligt förekommande frågorna inför besöket. Finns det någon fler fråga du funderar på? Hör då av dig till oss!

Vanligt förekommande frågor


Q.    Är lokalerna handikappanpassad? 


Det finns hiss i lokalen som tar besökare till varje våning. Det finns även en handikappanpassad toalett på övre planet som är öppen samtliga tider.

Samlingslokalen Åsta är dessutom utrustade med hörslinga.


Q.      Finns det kök?


Ja, det finns två fullt utrustade kök. Köket på övre planet är helt nyrenoverat och fräscht!


Q.      Finns det brandlarm?


Ja, på Folkan Matfors finns brandlarm, vilket är direktkopplat till räddningstjänsten. Dessutom är brandlarmet inkopplat på ljudanläggningarna, vilket innebär att om brandlarm skulle gå, stängs allt ljud av i ljudsystemen.


Q.      Vid vilken tid måste musiken stängas av?


Klockan 02.00 ska musiken stängas av, efter det klockslaget är det endast tillåtet med städning och avveckling utav evenemanget.


Q.      Finns det risk att luften blir dålig i lokalerna?


Nej, 2018 genomfördes en stor renovering av lokalerna och en ny ventialtionsanläggning installerades. I samlingssal Klingsta finns dessutom fläktar som går att sätta på vid mera fartfyllda aktiviteter.


Q.      Ingår städning i hyran?


Nej det ingår inte i hyran men kan köpas till som extratjänst av hyresgästen. Städningen ska vara klar när er hyrestid utgår.Q.      Vi har tung rekvisita med oss, finns det hiss/lastbrygga till scenerna?


Nej, tyvärr finns inte det i dagsläget.


Q.      Finns trådlöst nätverk?


Ja, vi har nätverk för gäster och konferensbokningar.


Q.      Vi har behov av konferensutrustning, vad har ni att erbjuda?


Läs gärna mer om våra olika konferensrum och vad de är utrustade med. En mobil projektorduk och projektor finns att tillgå i de lokaler det inte finns i. 


Q.      Finns det toaletter?


Ja, i lokalerna finns det toaletter på alla våningar.